Uluslararası Tomatis Uzmanı Olun Mesleğinizde Fark Yaratın! ** Jetoku Hızlı Okuma ve Anlama Eğitmeni Olmak İster misiniz? ** Dikkat, Odaklanma ve Gelişim Sınavı Başarısına Katkı Sağlamak için Neeuro Eğitmeni Olun!

2023 yılında Jetoku ile daha hızlı okuyun daha fazla zaman kazanın!

2023 yılı daha fazla kitap okuduğunuz ve eskiye oranla okuduklarınızı daha iyi anladığınız bir yıl olacak!

Jetoku Hızlı Okuma ve Anlama kursu, okuma hızınızı öncekine göre 4 kata kadar arttırma fırsatı sunuyor.

Özel öğretme tekniği, online eğitim platformunda sunulan zengin müfredatı ve kişiye özel eğitim sistemiyle Jetoku, hem okuma hızınızı arttırıyor hem de okuduklarınızı eskiye oranla daha iyi anlamanızı da sağlıyor. Böylelikle arta kalan zamanlarınızı değerlendirmek de size kalıyor.

Her akademik seviyeye uygun eğitim programları ve gelişim takibi fırsatı sunan Jetoku Hızlı Okuma ve Anlama Kursu üstelik eğitmenseniz size Jetoku ailesine katılma fırsatı da sunuyor.

Sistemimiz, öğrencilerin yüz yüze ya da online eğitim tercihlerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Öğrencilerinizle birlikte karar vereceğiniz eğitim takviminde tamamen özgürsünüz. Tek yapmanız gereken eğitmenlerimiz arasına katılarak 2 günlük eğitiminizi tamamlamak ve size hediyemiz olan 10 adet Jetoku Hızlı Okuma ve Anlama kitabını öğrencilerinize vererek eğitimlere başlamalarını sağlamak.